Daadkracht door grenzen en wensen leren aangeven

Bewaar je altijd de lieve vrede in plaats van op te komen voor jezelf, of heb je irritaties omdat je je alsmaar niet gehoord of gezien voelt? En wil je dat  veranderen? Dan is de Corael training ‘Werken aan je wil’ echt wat voor jou. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in juni. Bekijk hier direct alle informatie of lees verder.

Ergernis, ofwel boosheid is een menselijke emotie die je functioneel gebruikt bij het bereiken van je doelen. Het is de emotie die je attendeert op een wens of een grens.
In onze maatschappij rust op boosheid nogal een taboe en wordt deze gezonde emotie door velen onderdrukt omdat het als ongepast wordt gezien om je boosheid te uiten.

Ingehouden boosheid heeft invloed op je lichaam en komt altijd op een later moment alsnog naar buiten in de vorm van hoofdpijn, buikpijn, cynische opmerkingen of een woede-uitbarsting. Vaak gaat dit ten koste van jezelf en je relaties.

Het doel van deze training is je bewust worden van deze signalen, zodat je ze eerder leert herkennen en daardoor voor je kan laten werken. Ergernissen eerder uitspreken voorkomt dat jouw boosheid opstapelt en zich onverwachts uit en behoud je het contact met de ander. De ander weet beter waar je wel en niet voor staat en dat werkt constructief voor de relatie.
Download hier onze brochure.

Je leert tijdens deze training onder andere:
– Ergernissen en boosheid eerder te herkennen
– Kleine irritaties uit te spreken
– Te onderzoeken wat je wel en niet wilt
– Doelgerichter en effectiever communiceren
Nog enkele plaatsen vrij in juni
Meer weten? Of direct inschrijven? Kijk nu op www.corael.nl
Telefoon: 030-2200355 – Email: info@corael.nl