Wil jij verlichting brengen bij emotionele en stress gerelateerde problematieken? Zou je een krachtige methodiek willen leren waarmee je rechtstreeks werkt met het gevoelssysteem? Wil je nog deze zomer beginnen?

Denk dan eens aan IEMT. IEMT werkt net als EMDR met oogbewegingen. Het effect van het werken met oogbewegingen bij trauma’s is wetenschappelijk bewezen door Linda de Voogd. Waar EMDR met praten naar de kern van het probleem zoekt, werkt IEMT rechtstreeks met het gevoelssysteem.

IEMT zet je in voor stressreductie, verliesverwerking, preventie burn-out, behandeling van angst, depressie en trauma’s. En verassend: ook voor persoonlijke groei! IEMT is een krachtige veelzijdige tool voor in je interventieschatkist, inzetbaar voor mensen van alle leeftijden.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf tijdens de 4-daagse IEMT-practitioner- opleiding. Laat je eigen vervelende herinneringen en steeds terugkerende intense emoties en gevoelens los. Update jezelf! Dit alles zonder te praten over de inhoud van je ervaringen.

Na afloop van de 4-daagse IEMT-practitioner opleiding creëer jij -in veel gevallen- verandering ‘in the blink of an eye’. Hoe mooi is dat?

Data en locatie:

25 & 26 juni en 27 & 28 augustus 2018 Zuid-Limburg, Geulle
11 & 12 juli en 3 & 4 oktober 2018 in Overijssel, Kloosterhaar
24 & 25 augustus en 2 & 3 oktober 2018 Noord-Brabant, Sint-Oedenrode

Investering: 760 euro (0% btw) inclusief lunch en lesmateriaal.

Voor meer info zie: www.iemt-training.nl/