Heb je zin om je zomer nog wat te verlengen? Om nog iets meer te onthaasten voordat je er weer vol tegenaan gaat?
Ga dan mee met deze wandel-onthaastingsweek in de prachtige Creuse-streek in Frankrijk. Trek dan je wandelschoenen aan, denk nergens meer aan, en geniet.

Wat kan je verwachten?

• Je gaat heerlijk wandelen in een landschap van beekjes, bossen en glooiende hellingen• Je doorkruist de prachtige authentieke natuur, afwisselend bestaand uit weidse vergezichten en beschuttende bebossing

• Je leert de oorspronkelijke, niet-toeristische Creuse kennen met haar vriendelijke bewoners

• Je neemt automatisch afstand van je dagelijkse leven.

• Je gaat genieten van culinaire verwennerij, maar ook hier in grote afwisseling. Denk aan 4-gangendiners, een lunch in een klein dorpsrestaurantje onderweg, picknicks, een pizza van een reizend pizzabakkertje. Het Wandel-onthaastingsarrangement is inclusief alle maaltijden.

Tijdens de week wordt alles voor je geregeld:

— Je kunt meedoen aan 5 afwisselende wandeltochten met steeds een andere sfeer. Je wordt naar het startpunt gebracht en van daar uit wandel je in de groep of alleen naar de afgesproken picknickplaats, naar het authentieke dorpsrestaurantje of naar de eindbestemming van de wandeling.

— Je mag 6 nachten heerlijk slapen in een luxe kamer met uitstekende bedden en eigen badkamer. Die kamer deel je met je partner, een vriend(in) of éen van de andere reisgenoten.

— Je gaat genieten van de geweldige maaltijden, die met liefde, aandacht en lokale ingrediënten worden bereid, en die je met elkaar eet aan een gezellige lange tafel. Goede wijn ontbreekt natuurlijk niet!

Waar wat wanneer:

Aankomst: zondag 17 september 2017 vanaf 16.00u

Vertrek: zaterdag 23 september 2017 na het

Ontbijtlocatie: Villa Vallière, Grande Rue 4 in Vallière, Frankrijk

Prijs: last minute aanbieding 595,- p.p. (obv 2 personen per kamer)

Kijk voor alle informatie op www.fonte-trainingen.nl