Verlieservaringen wie ken ze niet? Verlies door overlijden, scheiding, ontslag of door wat je in je jeugd gemist en nog steeds niet verwerkt hebt. Vooral het wegstoppen van de emoties zorgt ervoor dat het rouwproces onnodig zwaar en lang is.

De 2 daagse training ‘Natuurlijk omgaan met verlieservaringen’ is gebaseerd op de unieke TriA© methode en wordt al jaren bij de begeleiding van mensen ingezet. Dit beproefde stappenplan zorgt met ‘natuurlijke’ hulpmiddelen voor een gemakkelijk verwerkingsproces van acceptatie en loslaten. Lees hier het voorbeeld van Lia.

Hoe werken we?

  • De training is praktijk- en ervaringsgericht met veel ruimte voor persoonlijke vraagstukken en doelen.
  • We zijn ongeacht het weer veel buiten in de natuur.
  • Je bent afwisselend ‘coach’ en ‘klant’.

Deze training is o.a. geschikt voor:

  • Mensen die met onverwerkte verlieservaringen aan de slag willen, waardoor ze weer meer rust en plezier kunnen ervaren.
  • Hulpverleners die vanwege hun functie anderen coachen en/of trainen en meer effect uit hun begeleiding willen halen.
  • (Verlies)coaches en therapeuten die hun aanbod met een effectieve tool willen uitbreiden.

Wil je weten of deze training ook voor jou geschikt is? Mail dan naar info@wandelcoachnederland.nl en we helpen je graag een stukje op weg.

Lees hier meer en meld je aan op de website van Wandelcoach Nederland.

Ervaring deelnemer:

“Door de begeleiding met de TriA© methode kon ik anders naar de situatie en mezelf kijken. Door aandacht te geven aan mijn gewenste situatie en mijn huidige situatie en deze vervolgens te accepteren en te doorvoelen, kwam ik vervolgens bij mijn eigen kern terecht. Hierdoor voelde ik mij loskomen van de nare situatie uit mijn verleden. Na deze transformatie had ik het gevoel bevrijd te zijn van de ballast die mij zoveel jaren in de tang had genomen.”​​ 

Marjolein Baijens